***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Украйна си е върнала 130 квадратни километра на южния фронт. Пригожин е новата звезда в Русия


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 26 юни   

 

Украйна си е върнала към 130 кв. км от съветските сили на южния фронт от началото на контранастъплението, заяви украинският зам.-министър на защитата Ханна Маляр, представена от Ройтерс.

Зам.-министърът добави, че през миналата седмица на източния фронт, който включва направленията Лиман, Бахмут, Авдеевка и Мариинка, е имало към 250 сражения, отбелязва Българска телеграфна агенция.

***

Като същинска рок звезда беше изпратен от жителите на Ростов ръководителят на " Вагнер " Евгений Пригожин в неделя сутринта. Припомняме, че точно от съветския град стартира така наречен " Поход на справедливостта " на наемната формация към Москва, преди Пригожин да се откаже от желанията си да влезе в съветската столица.

На фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин 62-годишният Пригожин се усмихва на почитателите си, до момента в който те си вършат селфита с него и му желаят подпис.

***

***

Шефът на  частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин остава разследван от Федералната работа за сигурност (ФСБ) по съмнение в образуване на въоръжен протест, заяви в. " Комерсант ", базирайки се на незнаен източник, съобщи Ройтерс.

На своя уеб страница " Комерсант " цитира собствен източник, който споделя, че към момента не е имало време да се промени статутът на делото.

***

„ Той добавя, че Путин не е другар на България и неговият единствен интерес е да насади у нас държавно управление, което да дои страната ни в полза на своята мафия “.

***

***

***

„ Нашите ползи, задачите, които сме си сложили, са записани в тактиката за националната сигурност, означи той и добави, че следва да бъде изработен разбор, с цел да се види дали има потребност от осъвременяване на тактиката на фона на войната на Русия в Украйна “. 

***

Лили Иванова няма да пее на откриването на пилона

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР